Mønthuset Danmark A/S sælger og markedsfører samlemønter og medaljer på det danske marked. At samle mønter og medaljer er en populær hobby i hele verden og vi gør det enkelt, lærerigt og sjovt at samle! Mønthuset Danmark er en del af Samlerhuset-koncernen, som har afdelinger I 14 europæiske lande med omkring 320 ansatte. Mønthuset Danmark er officiel distributør for Det Kongelige Britiske Møntværk, Det Statslige Franske Møntværk, Folkerepublikken Kinas Nationalbank, Det Norske Møntværk og over 20 andre møntværker og nationalbanker. Tak til de 250.000 kunder, som har handlet med os!
[X] Ja, jeg ønsker at sikre mig den amerikanske halvdollar i sølv til minde om George Washington! Jeg betaler kun 249 kr inkl. porto.

Legendarisk halvdollar i sølv med USA’s første præsident; George Washington

George Washington var plantageejeren og officeren som blev valgt til USA's første præsident i 1789 efter at have opbygget og ledet den amerikanske hær under de hårde krigsår under den franske og indianske krig samt under den amerikanske revolution. Under sin tid som præsident arbejdede Washington for at forene de rivaliserende grupper i den nystartede nation. Han etablerede et permanent sæde for regeringen, indførte et effektivt skattesystem og skabte en national bank.
 
Denne legendariske halvdollar i sølv blev udgivet i 1982 for at hædre 250-året for Washingtons fødsel. Motivet viser Washington til hest og ved hans hjem Mount Vernon i Virginia.

Du har nu mulighed for at bestille den legendariske Georg Washington halvdollar i sølv fra 1982 for kun 249 kr. Vi betaler portoen.

Amerikansk mønthistorie – fortalt gennem 13 ikoniske dollars
Når du køber George Washington-mønten til 249 kr indleder du samtidig samlingen "Amerikansk Mønthistorie". Samlingen består af 13 ikoniske sølvmønter fra Amerikas stolte historie. Du kan blandt andet glæde dig til en dollar med Abraham Lincoln og en med John F. Kennedy. De resterende mønter i samlingen koster mellem 399 og 649 kr. Du kommer til at modtage en ny mønt ca. en gang i måneden og samler kun så længe du selv ønsker. Du samler trygt med 30 dages fuld returret og helt uden bindingstid.

Bestil i dag!

  • Meget eftertragtet halvdollar i 90 % sølv, til minde om George Washington – du betaler kun 249 kr inkl. porto
  • Du indleder samlingen ”Amerikansk Mønthistorie”. Du er ikke forpligtet til køb, så hvis du ikke ønsker at modtage yderligere forsendelser, så kontakt os på tlf. 77 30 20 10 eller e-mail: kunde@monthuset.dk
  • Når du samler gennem Mønthuset Danmark modtager du en ny mønt ca. en gang om måneden. Du har altid 30 dages fuld returret!
Les mer >>
Les mer >>
Til bestilling